Afdelingsnieuws

Presentje

Normaal zouden we deze maand de jaarvergadering organiseren waarin het bestuur van de afdeling de verslagen over het afgelopen jaar zou presenteren en een vooruitblik op het jaar dat voor ons ligt. Maar ja, wat is er nog normaal in deze tijd waarin een virus ons al een jaar bezig houdt?

Echter, ons bestuur is niet voor één gat te vangen. Afgelopen dagen kwam er onverwacht een envelop van de VRZA in de brievenbus gevallen bij alle bij het bestuur bekende leden van de afdeling ZWN. In de envelop zaten een paar leuke presentjes met begeleidende brief. En zowaar, een toespraak van de voorzitter!

Beste leden,

Anders als voorgaande jaren zullen we dit jaar geen bijeenkomst met jaarvergadering kunnen organiseren. We hopen elkaar later dit voorjaar weer te kunnen treffen op een van de activiteiten. Tot die tijd proberen wij u te informeren via de website, de nieuwsbrief en de maandelijkse Deltaloep. Toch willen wij graag het jaarverslag 2020 van de secretaris en penningmeester met u delen. Die jaarverslagen krijgt u binnenkort via de mail.In deze envelop vind je voor iedereen een leuk presentje van de VRZA en daarbij een USB stick met daarop een toespraak van de voorzitter, Karin PA2KM.

Graag tot horens op de radio, anders graag hopelijk tot binnenkort op een bijeenkomst. Tot die tijd, hou vol!

Michel Bleijenberg, PD4AVO, Afdelingssecretaris VRZA afd. Zuid West Nederland

Onze dank gaat uit naar het landelijke bestuur van de VRZA voor de welwillende medewerking!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *