Prettige Feestdagen gewenst!

De Feestdagen staan alweer voor de deur en dat betekent dat we – al dan niet rond de kerstboom – terug plegen te kijken naar de activiteiten en gebeurtenissen die achter ons liggen.

Wat de VRZA afdeling Zuid West Nederland betreft was het in ieder geval een jaar met veel succesvolle activiteiten op het gebied van de 75 jarige herdenking rondom de Slag om de Schelde, die we samen met onze vrienden van Veron Walcheren vorm hebben gegeven. En dit naast al die andere leuke dingen die we ieder jaar al doen!

Voor de één is de periode rondom Kerst tijd om extra tijd aan de radiohobby te besteden, voor de ander om juist eens wat andere zaken op te pakken. Hoe dan ook, het afdelingsbestuur en de webmaster wensen een ieder

Prettige Feestdagen

en een

Voorspoedig 2020

We hopen mét jullie het nieuwe jaar in te luiden met een hapje en een drankje tijdens onze gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie, te houden op zondag 5 januari 2020 vanaf 11:00 uur in de VRZA ZWN Clubshack te Vlissingen. En heb je ideeën voor nieuwe of bestaande activiteiten, neem deze dan zeker mee!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *