Regio 44

Wat wordt jouw project tijdens de COTA?

Ieder jaar rond deze tijd is er de COTA ofwel de Camping On The Air. Een activiteit waarmee we de start van het buitenseizoen markeren op camping Buitenhof te Lewedorp. In de kantine van de camping hebben we lekker de ruimte om met veel amateurs leuke dingen te doen, en buiten kunnen we van hartenlust met antennes experimenteren.

Bij de experimenten kun je profiteren van de kennis van andere amateurs, immers velen weten meer dan jij alleen. Dat maakt dit weekend, dat alle vele jaren plaats vindt, daarom ook zo leuk! Samen met de radiohobby bezig zijn, wat wil je nog meer? We zijn dan ook benieuwd met welk project jij naar de COTA komt. Of laat je inspireren, want de COTA is ook bij uitstek geschikt om nieuwe ideeën op te doen.

Reeds eerder zijn alle details rondom de COTA al op de website verschenen dus dat gaan we hier niet herhalen, je kunt e.e.a. hier nalezen. We zien je graag op zaterdag 25 en/of zondag 26 maart in Lewedorp. 145.225 MHz zal uiteraard uitgeluisterd worden.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *