Regio 44

Afdelingsronden hervat

Leek het er na de zomer nog op dat we elkaar weer, met wat voorzichtigheid, in persoon konden ontmoeten, blijkt de toekomst toch niet zo heel goed voorspelbaar.

Nu de Coronatouwtjes nog strakker zijn aangetrokken, is het dan ook nog niet te voorspellen wanneer we weer afdelingsbijeenkomsten en gezamenlijke activiteiten kunnen organiseren. Vanaf diverse kanten is gemeld dat men het onderling contact toch wel begint te missen. Daarom hebben we besloten om tot nader order de afdelingsronden weer op te starten.

1e en 2e woensdag van de maand
  • De eerste woensdag van de maand om 20:00u. is dat de PI4ZWN ronde als vervanging van de afdelingsavond van de VRZA-ZWN. Deze ronde wordt geleid door Karin Mijnders, PA2KM.

  • De tweede woensdag van de maand om 20:00u. is dat de PI4WAL ronde als vervanging van de afdelingsavond van de VERON-WAL. Deze ronde wordt geleid door Dan de Bruijn, PA1FZH.

Uiteraard is er daarnaast nog steeds de Technoronde op zondagavond om 21:00u., geleid door Dan de Bruijn, PA1FZH of door Frank Laanen, PE1EWR.

Alle hierboven genoemde ronden zijn op 145.225 MHz , FM met verticale polarisatie vanuit Nieuwdorp-Oost of vanuit Middelburg-Zuid.

Graag horen we niet alleen de leden van de drie gezamenlijke afdelingen maar ook andere amateurs weer in de ether.

Karin Mijnders, PA2KM, voorzitter VRZA afdeling Zuid West Nederland
Dan de Bruijn, PA1FZH, voorzitter VERON afdeling Walcheren

pa1fzh

Dan PA1FZH is voorzitter van de afdeling Walcheren van onze zustervereniging Veron en organiseert mede veel activiteiten voor de gezamenlijke afdelingen op Walcheren. Tevens is Dan actief voor DRCO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *