Regio 44

Familievossenjacht: gezellige voorjaarsactiviteit

Zondagmiddag 20 maart is de jaarlijkse familievossenjacht welke dit jaar zal worden georganiseerd op Walcheren. Vorige editie was voorjaar 2020, toen op Zuid-Beveland. 

Jaarlijks proberen we een familievossenjacht te houden, als opwarmer voor het nieuwe vossenjacht seizoen. Dit keer dus op zondagmiddag 20 maart, waar iedereen die wil meedoen en/of kennismaken met het vossenjagen, van harte welkom is!

De deelnemers aan de familievossenjacht  verzamelen deze middag om 13.30 uur bij de clubshack van de VRZA afdeling Zuid West Nederland aan de Binnenhaven te Vlissingen. Aldaar krijgen de deelnemers de instructies die nodig zijn om uiteindelijk bij de Vos te geraken. Tevens is er koffie en thee, en kunnen de deelnemers voor het vertrek nog even naar het toilet. 

Beelden van de vorige editie (2020) op Zuid-Beveland kun je bekijken in ons Fotoboek.

Aanmelden kan tot 17 maart via zodat men weet wie we er zoal meedoen. Als er extra ontvangers nodig zijn, laat het dan weten. Introducés zijn ook weer van harte welkom!

Tot ziens namens Jeroen PE1MWB, Dan PA1FZH en Michel PD4AVO.

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *