Afdelingsnieuws

Opening nieuwe seizoen met BBQ

Vele leden hebben er naar uitgekeken en na een jaar afwezigheid gaat het weer gebeuren. De jaarlijkse ZWN-barbecue zal op woensdag 1 september worden gehouden.

Om 17:30 uur gaat de deur van de clubshack open en om 18:00 uur gaat dan het vlees op de grill. Zoals jullie van ons gewend zijn zal er een assortiment van vlees, groente en salades zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor de barbecue kan door vóór zondag 29 augustus een mailtje te sturen naar mij, . Geef bij de aanmelding door met hoeveel personen je komt en of je nog speciale dieet wensen hebt. Als je ook aangeeft wat je wilt drinken weet ik wat ik moet inslaan. Geef ook je mobiele telefoonnummer door. Dan kan er via Whats App een betaalverzoek (Tikkie) gestuurd worden om de kosten te betalen.

De barbecue zal ook dit jaar weer € 10,– per persoon kosten. De consumpties bij het eten zijn deze keer op kosten van de clubkas.

De barbecue gaat alleen door als er minstens 10 aanmeldingen zijn. Zoals altijd zijn partners & kids uiteraard van harte welkom, evenals onze Veron-vrienden!

pa2km

Karin PA2KM was tot februari 2024 de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland, momenteel penningmeester a.i. en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *