Regio 44

Laatste 80m vossenjacht seizoen 2022

Woensdag 28 september vindt de laatste 80 meter vossenjacht van het huidige seizoen plaats. Deze keer zullen Robert PA3GEO en Jos PA11208 de zender ergens op Walcheren ten westen van het kanaal opstellen en in de lucht brengen.

De vos is vanaf 19:30 uur te horen en zal dan 5 minuten te horen zijn. Ieder kwartier wordt dit stramien herhaald. Het wordt wel weer vroeger donker dus wellicht dat de vos wat eerder constant in de lucht zal staan. Een zaklamp kan een nuttig hulpmiddel blijken. Meldt je a.u.b. in via 145.225 MHz zodat we weten wie er onderweg zijn.

Het is géén wedstrijd, dus neem vooral de tijd om een paar mooie kruispeilingen op de kaart te zetten. Uiteraard is er bij de vos weer een bakje koffie of thee te nuttigen, waarmee we dan meteen het jachtseizoen afsluiten. Maar niet getreurd, er zit nog wel een winterjacht in het verschiet op een zondagmiddag dus houdt de bekende media in de gaten!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *