Afdelingsnieuws

PI4ZWN actief in WAP contest editie 2020

Ook dit jaar zal de crew van ons afdelingsstation PI4ZWN weer deelnemen aan de WAP contest die dit jaar op zaterdag 13 juni wordt gehouden. Afhankelijk van het weer zal dit in de clubshack te Vlissingen òf portable op de Oranjeplaat gebeuren.

Het weerbericht ziet er tijdens het schrijven van dit artikel op zich niet verkeerd uit met temperaturen in de 20 graden en een afnemende regenkans. Dus als het een beetje meezit dan zullen de antennes verrijzen op de Oranjeplaat. We zullen onze keuze via ons Twitterkanaal laten weten, en dat is dan ook op deze website te lezen in de rechter kolom. De crew hoopt jou te werken tussen 16 en 22 uur op 6m, 4m, 2m en/of 70cm!

Laatste nieuws van de contestmanager

Komende zaterdag, 13 juni, wordt de 52e Worked all Provinces Contest gehouden. (1400-20.00 UTC) Het doel van deze contest is het werken van zoveel mogelijk stations in zoveel mogelijk Nederlandse provincies. Extra multipliers kunnen gescoord worden door verbinding te maken met de VRZA-afdelingen met de verenigingscalls inclusief PI4CQP/a en PI4VRZ/a. Je kunt samen met amateurs van je afdeling meedoen maar ook alleen, thuis, in de clubshack of op een locatie lekker vrij en hoog ergens buiten. Gelukkig zijn de Coronamaatregelen iets versoepeld en hopelijk kunnen ook de afdelingen weer in de clubshack samenkomen om met de contestcrew op gepaste afstand deel te nemen.

VRZA afdelingen die deelnemen zijn:

Drenthe PI4VDR

Haaglanden PI4DHG

Zuid-West Nederland PI4ZWN

Kagerland PI4KGL

PI4VRZ/A

PI4CQP/A

Met de verbindingen die in de WAP contest gemaakt worden kunnen door alle deelnemende VRZA-leden ook punten verdiend worden voor de VRZA-afdelingsbeker.

Lees hier het reglement van de WAP contest.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *